Здравейте и добре дошли на страницата на O'Cafe!
Заведението е предназначено за всички динамични хора, ценящи вкусната храна, качествените напитки и не на последно място търсещи уютно и тихо местенце в забързаното ежедневие. Екипът ни е специално подбран, за да можем да Ви гарантираме наистина заслужена почивка.

Локацията ни е специално подбрана в новоразвиващия се квартал “Витоша”, така че да сте далеч от градския шум и същевременно да сте на пет минути разстояние от центъра на града. Модерни LCD екрани отразяват всяко телевизионно събитие, а безплатно предоставения безжичен интернет ще Ви помогне да свършите някоя дреболия в последния момент, докато се наслаждавате на свеж коктейл или кулинарен шедьовър.

 Местата в градината са за 50                  човека, докато в салона удобно                  могат да се разположат не                  повече от 40 души. Благодарения на местоположението няма да имате никакви проблеми с намирането на място за паркиране. Помислили сме дори и за най-ангажиранитени клиенти. От началото на юли месец можете да поръчвате за вкъщи. Телефон 02/495 66 66 – Поръчайте

Насладете се на нашата лятна                  градина! Зарадвайте децата                  си с нови приятелства и си                  подарете миг спокойствие. Погрижили сме се и за родителите – само при нас Вие ще можете да се насладите на безкомпромисно обслужване, а вашите наследници ще се забавляват и образоват в компанията на професионално обучени аниматори. Заповядайте при нас!Последвайте ни в социалните мрежи: